Cellfina® vermindert cellulite direct met langdurig resultaat

Vanaf €1.400,-

Met een Cellfina® behandeling pak je de oorzaak aan

Doordat een Cellfina® behandeling de oorzaak van de cellulite aanpakt, is het mogelijk om cellulite op benen of billen te verminderen of zelfs te verwijderen. Deze anti-cellulite behandeling is de enige minimaal invasieve behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd).  

  • Bewezen effectief – de langste, klinisch bewezen, werking om de belangrijkste oorzaak van cellulite te behandelen. 
  • Langdurige resultaten – effectieve en langdurige resultaten, 93% van de patiënten is na 3 jaar nog steeds tevreden.
  • Eenmalige behandeling – na slecht één behandeling is het resultaat al zichtbaar.

Cellulite verwijderen? Kies voor Cellfina®

Heb je je al vaker afgevraagd wat de beste behandeling is tegen cellulite? Het antwoord is een behandeling met Cellfina®! Cellfina® pakt in slechts één anti-cellulite behandeling de belangrijkste oorzaak van cellulite aan. En dat zijn de bindweefselstrengen die de huid omlaag trekken en de putjes, kuiltjes of sinaasappelhuid veroorzaken.

Daarom kies je voor Cellfina®

Het anti-cellulite apparaat van Cellfina® pakt de cellulite bij de oorzaak aan. Het vermindert of verwijdert zelfs helemaal de putjes en kuiltjes in de huid van je (boven)benen en billen. Hierdoor heb je snel en langdurig resultaat. Daarbij heb je dankzij de minimaal invasieve ingreep maar weinig hersteltijd nodig. In principe kan je vrij snel na de behandeling weer je dagelijkse activiteiten oppakken. Houd wel rekening met blauwe plekken en een gevoelige huid de eerste tijd na de behandeling met Cellfina®.

De voordelen van Cellfina® op een rij:

  • enige bewezen behandeling voor het verwijderen van putjes
  • vermindert cellulite op billen en benen
  • snel en langdurig resultaat
  • 93% patiënttevredenheid na 3 jaar
  • slechts één behandeling

Veelgestelde Vragen

Cellfina is een behandeling die cellulitis vermindert en de putjes en kuiltjes in de huid volledig kan verwijderen. Het is een minimale, niet-chirurgische procedure waarvoor geen algehele anesthesie nodig is. Cellulitis ontstaat wanneer vezelachtige banden de huid naar beneden trekken terwijl er vet onder zit. Hierdoor wordt het vet zichtbaarder en gaat het opbollen. Cellfina pakt de bindweefselstrengen die de huid naar beneden trekken aan door ze door te snijden, waardoor de huid er weer glad uitziet.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

Gelukkig heeft deze behandeling langdurige resultaten! Het is bewezen dat de resultaten meer dan twee jaar aanhouden, vooral als ze worden gecombineerd met een gezonde levensstijl.

Een van de voordelen van deze behandeling is dat het een eenmalige behandeling is om zichtbare resultaten te zien! U heeft alleen nog een behandelsessie nodig als u nieuwe gebieden wilt behandelen.

Een volledig herstel duurt meestal ongeveer twee weken.

Nee, deze behandeling is niet pijnlijk. Misschien voel je een beetje ongemak, maar over het algemeen is het geen pijnlijke procedure.

Zoals bij elke ingreep zijn er altijd een paar kleine bijwerkingen die u kunt ervaren na de behandeling. Enkele bijwerkingen zijn: blauwe plekken, gevoeligheid en pijn.

Wilt u meer weten over onze behandelingen?