Voor een figuur waar u blij van wordt
Liposculptuur/ Liposuctie

Wanneer liposculptuur?

Heeft u last van

Heeft u last van storende vetophopingen, is u lichaam niet meer in balans en heeft u het gevoel  u lichaam het liefst zoveel mogelijk te willen verstoppen? Veel mensen willen graag gewicht verliezen voor een mooi en harmonieus lichaam. Gezonde voeding en sporten helpen daar bij. Soms lijkt geen enkel dieet of sportregime het gewenste resultaat te geven. Of bent u misschien op uw ideaal gewicht, u eet gezond en sport regelmatig maar de vetophopingen op ongewenste plekken blijven.

Een Liposculptuur, de meer verfijnde vorm van liposuctie is dan de oplossing om storende vetophopingen blijvend te verwijderen, u figuur te verbeteren en u lichaam weer in balans te brengen. Bij vrouwen zijn de vetophopingen rond de heupen, taille, buik, maag  bovenbenen en bovenarmen te vinden. Bij mannen zitten de vetophopingen op de heupen (lovehandles), buik, maag, borst en halsstreek. De vetophopingen zijn ook op andere plaatsen te vinden, zoals de kuiten, enkels, knieën, rug, bh-bandjes, oksels, onderkin, kaaklijn en de billen.

De zogenaamde Tumescente Liposculpture (onder plaatselijke verdoving) is een ingreep waarbij wij met een speciaal systeem het overtollige lichaamsvet verwijderen/wegzuigen. Met deze methode wordt het weefsel minder beschadigd, het vet wordt doelgericht en blijvend verwijdert.

Zo behalen wij altijd het beste resultaat en u krijgt het lichaam dat bij u past.

Vanaf

Het behandeltraject

De stappen van liposculptuur

  • Het consult
  • De behandeling
  • Herstel
  • Risico's
  • Resultaat

Tijdens het consultatiegesprek beoordeelt de arts de storende vetophopingen op uw lichaam. Alle in’s en out’s van de liposculptuur-behandling worden besproken en uw vragen worden beantwoord. Uw wensen en de mogelijkheden staan hierbij centraal.

Vervolgens voert de arts een medisch onderzoek uit. Ook stelt hij vragen over uw algemene gezondheid, uw medische achtergrond en uw medicijngebruik. U krijgt informatie over hoe het traject eruit zal gaan zien, informatie over de tijdsplanning, de kosten en nazorg. U krijgt een behandelplan/afspraak en informatie mee naar huis.

Voorafgaand aan de behandeling worden de te behandelen lichaamsdelen zorgvuldig afgetekend. Er worden foto’s voor u medisch dossier gemaakt. Daarna wordt u onder plaatselijke verdoving gebracht, de hoeveelheid is afhankelijk van het gebied en de omvang van de behandeling. Met een tumescente vloeistof spuit de arts het onderhuidse vet op, waardoor het emulgeert wordt. Daarna wordt het vet met behulp van een smalle, vibrerende canule gefragmenteerd en weggezogen.

Na de ingreep moet de huid goed worden ondersteund, waardoor deze met de onderliggende weefsels gelijkmatig kan fibroseren (vasthechten). Daarom draagt u zes weken lang, dag en nacht een zogenaamde drukpanty/liposuctiebroek Deze drukt uw opperhuid goed tegen de onderste huidlagen aan en beperkt de zwellingen tot een minimum.

De eerste 12 tot 24 uur na de operatie kan er wondvocht uit de wonden komen. Na 24 uur kunt u gewoon weer douchen, maar dan wel met de drukpanty aan.  De eerste week na de operatie zult u rustig aan moeten doen, maar desondanks geeft beweging de beste genezing (wandelen en fietsen per direct, zwemmen vanaf 2 weken na de ingreep). De eerste 8 weken is intensief sporten zoals fitnessen/powerplate echter sterk af te raden.

Na 24 uur zult u een spierpijnachtig gevoel hebben. Het begin van elke beweging kan pijnlijk zijn in de rotatie van de beweging verdwijnt de last. Dit zal een á  twee weken aan kunnen houden. zijn de behandelde lichaamsdelen en een beetje stijf. De huid kan verdoofd aanvoelen, dit gevoel komt door de zwelling en verdwijnt echter vanzelf. Als na 8 dagen de hechtpleisters worden verwijderd, zult u zien dat de littekens bijzonder klein en onopvallend zijn. Aanvankelijk zijn zij nog wat rood gekleurd, maar op den duur worden ze vrijwel onzichtbaar.

Bij elke operatie kan een infectie of nabloeding voorkomen. Bij liposculptuur is deze kans bijzonder klein.

Liposuctie/ liposculpture is geen alternatief voor het verliezen van overtollige kilo's lichaamsgewicht. De methode is voor mensen bedoeld die kampen met vetophopingen op specifieke plaatsen die moeilijk te verminderen zijn met behulp van een dieet of lichamelijke oefeningen. Voor het welslagen van liposculpture moet de huid een zekere mate van elasticiteit hebben. Naarmate u ouder wordt, neemt de veerkracht van de huid af. Toch zijn met de Vibro-liposculptuur, ook als u wat ouder bent, goede resultaten te bereiken, de huid krijgt zelfs een lifting met deze methode.

U kunt al snel na de behandeling de nieuwe contouren van uw lichaam bewonderen, desondanks duurt het tot twaalf maanden voordat het uiteindelijke resultaat is bereikt. U heeft een nieuw figuur u kleren passen weer, u beweegt beter en voelt zich ook beter nu het overtollige vet verwijdert is. Om ervoor te zorgen, dat de behandeling een blijvend resultaat heeft is een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig bewegen van groot belang.

Behandelingen en Prijzen

Dubbele kin, hals en kaakcontour

Vanaf € 1.050,-

Bovenarmen dorsaal

Vanaf € 1.050,- 

Bovenarmen anterior

Vanaf € 1.050,- 

Onderarm totaal

Vanaf € 1.050,- 

Borsten

Vanaf € 1.050,-

Maag

Vanaf € 1.050,- 

Abdomen (onderbuik)

Vanaf € 1.050,- 

Taille/Flanken

Vanaf € 1.050,- 

Onderrug

Vanaf € 1.050,-

Bovenrug

Vanaf € 1.050,- 

BH Bandjes/Axilair

Vanaf € 1.050,- 

Binnenkant knieën

Vanaf € 1.050,- 

Knieën rondom (behalve knieën intern)

Vanaf € 1.050,-

Dijen intern

Vanaf € 1.050,- 

Dijen extern (rijbroek)

Vanaf € 1.050,- 

Billen/Bilplooien

Vanaf € 1.050,- 

Lipofilling

Vanaf € 2.220,-

De derde locatie op dezelfde dag

Vanaf € 850,- 

Uw vertrouwen, Onze Kwaliteit

Of neem contact op: +31 (0)43 601 495 8

MA – VR                       09:00 – 18:00

Drs. Roger Kroll

MD, Arts-Directeur

Drs. Kroll heeft vele jaren ervaring met het behandelen van lipoedeem. Hij ontwikkelde een duurzaam effectieve methode en aanpak. Dankzij deze methode kunnen duizenden vrouwen eindelijk weer leven zonder pijn en meestal zonder het dragen van compressiekledij. De Patiënt voelt zich lichter, verlost van pijnlijk drukgevoel, kan weer beter bewegen (trappen lopen, wandelen ect.). Bovendien is er een duidelijk, esthetische vooruitgang en herwint de patiënte een stukje van haar vrouwelijkheid. Zij begint een nieuw leven met meer zelfvertrouwen en levenskwaliteit.

Wilt u meer weten over andere behandelingen?